Mancaruri de legume

Fasole noua prajita cu kaizer

Pentru inceput se spala fasolea si se pune la fiert in apa rece. Dupa ce a dat in clocot prima tura se arunca apa si se pune alta apa, lasand sa fiarba in continuare.

Separat se curata ceapa si se caleste in ulei peste care se adauga si morcovul care a fost curatat si el si spalat si dat pe razatoarea mica. Peste ceapa si morcov adaugam si kaizerul pe care il taiem cubulete mici si buli

Fasole noua prajita cu kaizer


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 500 g fasole noua (boghi de cei buni)

  • 200 gkaizer,

  • o ceapa,

  • un morcov,

  • 2 linguri de bulion,

  • o legatura de marar,

  • sare si piper

Mod de preparare

  • Pentru inceput se spala fasolea si se pune la fiert in apa rece. Dupa ce a dat in clocot prima tura se arunca apa si se pune alta apa, lasand sa fiarba in continuare.

    Separat se curata ceapa si se caleste in ulei peste care se adauga si morcovul care a fost curatat si el si spalat si dat pe razatoarea mica. Peste ceapa si morcov adaugam si kaizerul pe care il taiem cubulete mici si bulionul. Cand sunt toate calite le adaugam peste fasole, apoi potrivim de sare si piper si mai lasam sa fiarba pana scade zeama.   

    La final adaugam mararul care trebuie spalat si taiat marunt. Se serveste cu mamaliga dar si cu muraturi de orice fel.  

    Pofta buna!

Share