Sezon

Fasole kosher la cuptor -post

fasolea se alege de impuritati si se spala din 11 ape . legumele se curata si se spala apoi se taie cuburi si se pun intr-o oala impreuna cu fasolea si restul condimentelor . se pune apa cam de 3 ori cantitatea amestecului din oala . se acopera cu folie de aluminiu. se da oala la cuptor cam 2 ore . se serveste cu muraturi .

verificati sa nu scada apa prea mult, complectati cu apa daca este necesar. chiar daca nu esti amatoare de fasole iti va iesi o mancare,, sa-ti bati barbatul si copii, si sa mananci singura !!!

aceasta reteta o stiu de la prietena mea Delia .Ai mei tot spun ,, fa-ne o fasole de la Delia . reteta este evreiasca, ce ma distreaza este faptul ca fasolea trebuie spalata din 11 ape, altfel nu este kosher [ termenul folosit in Ardeal =cuser], adica fasolea nu este curata, nu este in regula . eu am facut o jumatate de portie .

Fasole kosher la cuptor -post

Ingrediente

  • 500 gr fasole boabe 1 telina 3 ardei grasi rosii [ gogosari ] 3 cepe 3 rosii 3 morcovi mici 3 foi dafin 300 ml suc rosii 1 lingura piper boabe cimbru marar sare 150 ml ulei

Mod de preparare

  • aceasta reteta o stiu de la prietena mea Delia .Ai mei tot spun ,, fa-ne o fasole de la Delia . reteta este evreiasca, ce ma distreaza este faptul ca fasolea trebuie spalata din 11 ape, altfel nu este kosher [ termenul folosit in Ardeal =cuser], adica fasolea nu este curata, nu este in regula . eu am facut o jumatate de portie .

Share