Mancaruri de legume

Fasole batuta

Fasolea se pune de cu seara intr-un castron cu apa. Se spala.

Se pune fasolea la fiert cu morcovul,pastarnacul,foaia de dafin si sarea.

Cand a fiert fasolea se scoate pastarnacul si foaia de dafin

Se piseaza fasolea,se adauga usturoiul pisat si incorporam uleiul ca la maioneza,

Potrivim de sare

Calim ceapa in ulei

Se adauga 100 ml de supa de legu

Fasole batuta


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • fasole

  • 1 capatana usturoi

  • sare

  • 1 morcov

  • 2 foi de dafin

  • 100 ml ulei

  • pastarnac

  • 1 ceapa mare

  • boia de ardei

  • o lingurita de cimbru

  • sare

  • 1 lingura pasta de tomate

  • piper

Mod de preparare

  • Fasolea se pune de cu seara intr-un castron cu apa. Se spala.

    Se pune fasolea la fiert cu morcovul,pastarnacul,foaia de dafin si sarea.

    Cand a fiert fasolea se scoate pastarnacul si foaia de dafin

    Se piseaza fasolea,se adauga usturoiul pisat si incorporam uleiul ca la maioneza,

    Potrivim de sare

    Calim ceapa in ulei

    Se adauga 100 ml de supa de legume,se lasa 5 min,se adauga si cimbru, boiaua de ardei,pasta de tomate si se amesteca

     Se mai lasa 3 min,

    Punem sosul peste fasole

Share