Paste/pizza

Farfalle cu mazare si rosii uscate

Se pun pastele la fiert in apa cu sare.Intre timp, intr-o tigaie se incing uleiul, ceapa, usturoiul, maghiranul pana ce se inmoaie ceapa. Se adauga treptat cate putina apa sau zeama de supa, apoi se adauga mazarea si rosiile. Se fierb pana se patrunde bine mazarea. Pastele se scurg si se amesteca cu untul pentru a nu se lipi unele de altele. Apoi se amesteca cu legumele si pe deasupra se presara parmezan.

Aceste paste se pot consuma ca atare sau ca garnitura la o friptura.

Farfalle cu mazare si rosii uscate

Ingrediente

  • 200 grame paste farfalle1 lingura ulei de masline1 lingura unt1 ceapa tocata 3 catei de usturoi taiati maruntmaghiran1 cana mazare 1/2 cana rosii uscate taiate fasii miciparmezan ras

Mod de preparare

  • Aceste paste se pot consuma ca atare sau ca garnitura la o friptura.

Share