Pt salate

Evantai cu legume

1. Cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si ii feliem in felii rotunde potrivite ca si grosime. Dovleceii ii spalam, ii taiem la capete apoi feliem la fel ca si cartofii in felii .2. Punem ulei intr-o tigaie si cand este incins prajim cartofii .Cand sunt gata,ii scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.In acelasi ulei prajim apoi dovleceii si cand sunt gata, la fel ii scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.3. Ardeiul curatat si spalat il taiem in parti mai marisoare. Rosiile spalate, le taiem felii.4. Separat preparam sosul. Intr-un bol punem ouale,smantana,parmezan, sare si piper dupa gust si amestecam totul bine . 5. Luam o tava pentru cuptor si o ungem cu ulei. Asezam un rand cartofi,un rand ardei gras,un rand dovlecei,un rand rosii si un rand branza .Repetam astfel pana terminam ingredientele.Presaram putin knorr .6. Turnam sosul peste legume .7. Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 30 -40 minute.8. Cand legumele sunt gata, scoatem tava din cuptor si presaram patrunjel proaspat. Servim legumele calde . POFTA BUNA !

Un deliciu cu legume ! Am plecat de la reteta lui Meri ( Merisor) : https://www.retete/retete/evantai-cu-legume-si-branzeturi-70675.html

Evantai cu legume

Ingrediente

  • 4 cartofi 1 ardei rosu 2 dovlecei 3 felii branza 2 oua 100 gr smantana 30 gr parmezan sare piper knorr

Mod de preparare

  • Un deliciu cu legume ! Am plecat de la reteta lui Meri ( Merisor) : https://www.retete/retete/evantai-cu-legume-si-branzeturi-70675.html

Share