Aperitive / Garnituri

Drob

"Retete de Pasti"

Ficatul se curata si se spala in apa rece.

Se fierbe apoi si se clateste cu apa fierbinte pentru a inlatura spuma formata.

Se trece prin masina de tocat ori se taie in cuburi mici.

Se adauga ouale si mararul, ceapa verde si usturoiul taiate marunt.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se omogenizeaza totul.

Compozitia se toarna in tavi unse cu u

Drob


Portii

12

portii


Timp preparare

20

minute


Timp gatire

20

minute

Ingrediente

  • 2 kg ficat de pui

  • 12 oua mari

  • 5 legaturi de marar verde

  • 5 legaturi de ceapa verde

  • 5 legaturi de usturoi verde

  • Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

  • Ficatul se curata si se spala in apa rece.

    Se fierbe apoi si se clateste cu apa fierbinte pentru a inlatura spuma formata.

    Se trece prin masina de tocat ori se taie in cuburi mici.

    Se adauga ouale si mararul, ceapa verde si usturoiul taiate marunt.

    Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se omogenizeaza totul.

    Compozitia se toarna in tavi unse cu ulei.

    Se coc pana ce se rumenesc deasupra ori trece testul scobitorii!

    Pofta buna!

Share