Carne si fripturi

Drob din piept de pui si ciuperci

Pieptul de pui il fierbem. Dupa ce l-am fiert il amestecam cu ciupercile din cutie, mararul tocat, ceapa tocata si ea si le dam prin masina de tocat, apoi amestecam cu plicul de condimente de drob. Adaugam ouale batute, asezam compozitia intr-o tava de yena si dam la cutor pana se rumeneste putin deasupra si in parti.Este foarte bun si se papa cu ridichi mici.

Daca gasiti ceapa verde si usturoi verde este foarte bine, la 1 piept de pui puneti 3 lagaturi de ceapa verde si usturoi verde.

Drobul iese foarte bun daca puneti usturoi verde si ceapa verde, eu negasind ceapa verde si usturoi verde, am pus ceapa uscata, a iesit bun si asa, mi-e imi place foarte mult drobul asa, nu imi place drobul din miel sau organe.

Drob din piept de pui si ciuperci

Ingrediente

  • 1 piept de pui 1 cutie de ciuperci 2 legaturi de marar condimente pentru drob de la fucks 3 oua 1 ceapa

Mod de preparare

  • Drobul iese foarte bun daca puneti usturoi verde si ceapa verde, eu negasind ceapa verde si usturoi verde, am pus ceapa uscata, a iesit bun si asa, mi-e imi place foarte mult drobul asa, nu imi place drobul din miel sau organe.

Share