Aperitive / Garnituri

Drob de pui

Se pun la fiert ficateii dupa ce au fost lasati putin in apa rece. Pipotele si inimile se pun la fiert in apa cu sare. Pieptul se fierbe separat. Dupa ce se lasa la racit se dau prin masina de tocat toate. Ceapa se caleste putin in ulei pana devine sticloasa. Se adauga peste tocatura alaturi de patrunjelul verde tocat marunt, ouale batute bine si se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca toa

Drob de pui

Ingrediente

  • 1/2 kg ficat de pui 1/2 kg piept de pui dezosat 1 kg pipote si inimi 2 cepe mijlocii 1 legatura patrunjel 7 oua sare, piper 5 oua fierte tari

Mod de preparare

  • Se pun la fiert ficateii dupa ce au fost lasati putin in apa rece. Pipotele si inimile se pun la fiert in apa cu sare. Pieptul se fierbe separat. Dupa ce se lasa la racit se dau prin masina de tocat toate. Ceapa se caleste putin in ulei pana devine sticloasa. Se adauga peste tocatura alaturi de patrunjelul verde tocat marunt, ouale batute bine si se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca toate aceste ingrediente cu mana pana se omogenizeaza. Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se pune jumatate din drob si se niveleaza. Se aseaza cele cinci oua fierte pe mijloc si se pune restul de drob. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa in jur de o ora (pana prinde o crusta deasupra). Pofta buna!

Share