Diverse

Drob de pui

Pipotele se pun in apa rece cu sare la fiert,cam 30-40 minute.Se spumuieste din cand in cand.Ficateii de pui se pun in ulei la calit pana se rumenesc usor.Se scot ficateii se lasa la racit,la fel si pipotele de pui.In uleiul unde am prajit ficateii se pune ceapa tocata marunt,se lasa cateva minute sa se caleasca.Se pun pe rand in blender,impreuna cu ceapa calita si se mixeaza bine.Ouale se amesteca bine,se pune sare si piper si se amesteca impreuna cu compozitia din blender,mararul si patrunjelul tocate marunt.Intr-o tava punem hartie de copt,turnam un sfert din compozitie,punem ouale fierte unul langa altul pe lungimea tavii si turnam restul de compozitie deasupra.Se da la cuptor 30-40 minute pana cand se rumeneste deasupra.

Se lasa sa se raceasca,se taie cand e rece.

Am facut dupa reteta Jamilei,e delicios

Drob de pui

Ingrediente

  • 1 tava de pipote de pui 1 tava de ficat de pui 2 cepe albe 2 cepe verzi 1 legatura marar 1 legatura patrunjel 3 oua fierte 5 oua crude ulei sare/piper

Mod de preparare

  • Am facut dupa reteta Jamilei,e delicios

Share