Aperitive / Garnituri

Drob cu ciuperci

Ciupercile le curatam,spalam si le fierbem putin,le scurgem de apa.Intr-o tigaie calim putin ceapa tocata dupa care adaugam ciupercile si mai lasam sa se caleasca putin.Intr-un bol batem ouale, adaugam ciupercile, verdeturile tocate marunt, cascavalul dat prin razatoare, branza topita, sare si piper dupa gust, amestecam bine si la final adaugam omleta tocata.Ungem o tava de chec cu ulei adaugam fo

Drob cu ciuperci

Ingrediente

  • 800 g ciuperci 1 ceapa 100 g cascaval 1 legatura ceapa verde patrunjel verde 1 legatura leurda 4 oua omleta din 2 oua sare piper 1 cub branza topita 5 foi de placinta

Mod de preparare

  • Ciupercile le curatam,spalam si le fierbem putin,le scurgem de apa.Intr-o tigaie calim putin ceapa tocata dupa care adaugam ciupercile si mai lasam sa se caleasca putin.Intr-un bol batem ouale, adaugam ciupercile, verdeturile tocate marunt, cascavalul dat prin razatoare, branza topita, sare si piper dupa gust, amestecam bine si la final adaugam omleta tocata.Ungem o tava de chec cu ulei adaugam foile de placinta unse cu ulei, umplutura de ciuperci si acoperim cu foile de placinta.Ungem cu ou batut si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeste frumos.Lasam sa se raceasca (daca avem rabdare:)) dupa care taiem felii.

Share