Aperitive / Garnituri

Drob aromat de pui

Mai intai speli bine maruntaiele si le pui la fiert separat. Cand sunt bine fierte strecori si lasi sa se raceasca, timp in care iti pregatesti restul ingredientelor.Cureti ceapa si usturoiul si speli verdeata .Asezi hartia de copt in tava si o ungi cu putin ulei. Aprinzi focul la cuptor.Cand maruntaiele s-au racit le dai prin masina de tocat carne, alternativ cu slanina, carnea tocata, ceapa, usturoiul si verdeata, pentru ca totul sa se omogenizeze bine.In acest moment adaugi ouale crude, uleiul si pesmetul framantand totul usor, fara sa rupi compozitia. Condimentezi dupa gust si imparti compozitia in doua.Asezi jumatate din compozitie in tava, dupa care asezi ouale fierte taiate in jumatate pe lungime.Completezi cu cealalte jumatate de compozitie, ungi drobul cu ou batut si dai la cuptor pentru cca 45 minute. Dar, pentru a fi sigura, verifica totul cu o scobitoare.Lasi drobul sa se racesca in tava si il servesti taiat felii, alaturi de cei dragi.

Paste drob pui

Pastele nu este la fel fara drob. Este singurul moment din an cand il pregatesc, dar de fiecare data iese altfel.

Drob aromat de pui

Ingrediente

  • 1 kg ficat de pui 500 g inimi de pui 500 g carne tocata de pui 250 g slanina afumata 1 ceapa alba mare 4 cepe verzi 10 catei de usturoi 1 legatura mare de patrunjel verde 1 leg mica de marar sare piper 3 oua crude 3 oua fierte 4 lg ulei 4 lg pesmet

Mod de preparare

  • Pastele nu este la fel fara drob. Este singurul moment din an cand il pregatesc, dar de fiecare data iese altfel.

Share