Diverse

Dorada insotita de broccoli

O reteta usoara, potrivita pentru zilele de vara tarzie.

Pestele se curata, se spala si se taie in jumatate. Se incinge cuptorul la 200°C. Pe o tava se asaza hartie de copt. Ungem pestele cu putin ulei (pentru a nu se lipi de hartie), apoi il intindem in tava. Adaugam sare si ierburile sub forma de pudra. Dam la cuptor pentru 20 de minute.. Buchetelele de broccoli le scufundam in apa fierbinte si le lasam sa fiarba maxim 2 minute. Le scoatem, le trecem

Dorada insotita de broccoli


Portii

2

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 2 buc peste dorada

  • 6 buc buchetele de broccoli

  • 4 crengute de coacaze rosii

  • 4 catei usturoi

  • dupa gust busuioc

  • dupa gust ghimbir macinat

  • dupa gust cimbrisor

  • dupa gust patrunjel

  • dupa gust rozmarin

  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

  • Pestele se curata, se spala si se taie in jumatate. Se incinge cuptorul la 200°C. Pe o tava se asaza hartie de copt. Ungem pestele cu putin ulei (pentru a nu se lipi de hartie), apoi il intindem in tava. Adaugam sare si ierburile sub forma de pudra. Dam la cuptor pentru 20 de minute.
  • Buchetelele de broccoli le scufundam in apa fierbinte si le lasam sa fiarba maxim 2 minute. Le scoatem, le trecem pe sub apa rece, pentru a opri fierberea si a pastra culoare vie.
  • Scoatem pestele, adaugam broccoli si crengutele de coacaze rosii, stropim cu putina zeama de lamaie si servim cald.

Share