Dulciuri

Desert trufe de ciocolata

Ciocolata se topeste intr-un vas, pe baie de aburi. Se lasa putin la racit, dupa care se amesteca (intr-un singur sens) cu zaharul pudra, frisca lichida si mascarpone. Compozitia rezultata se pune in frigider, pana se intareste (1-2 ore).

Cu ajutorul unor manusi, se formeaza bilute, care se dau prin fulgi de ciocolata. Se introduc din nou in frigider pentru cateva ore. Mi-au iesit 31 de

Desert trufe de ciocolata


Portii

6

portii


Timp preparare

16

minute


Timp gatire

16

minute

Ingrediente

  • 100 g ciocolata amaruie (70% cacao)

  • 250 g mascarpone

  • 50 ml frisca lichida

  • 40 g zahar pudra

  • fulgi de ciocolata

Mod de preparare

  • Ciocolata se topeste intr-un vas, pe baie de aburi. Se lasa putin la racit, dupa care se amesteca (intr-un singur sens) cu zaharul pudra, frisca lichida si mascarpone. Compozitia rezultata se pune in frigider, pana se intareste (1-2 ore).

    Cu ajutorul unor manusi, se formeaza bilute, care se dau prin fulgi de ciocolata. Se introduc din nou in frigider pentru cateva ore. Mi-au iesit 31 de bilute.

Share