Deserturi

Desert trufe de ciocolata

Ciocolata se topeste intr-un vas, pe baie de aburi. Se lasa putin la racit, dupa care se amesteca (intr-un singur sens) cu zaharul pudra, frisca lichida si mascarpone. Compozitia rezultata se pune in frigider, pana se intareste (1-2 ore).Cu ajutorul unor manusi, se formeaza bilute, care se dau prin fulgi de ciocolata. Se introduc din nou in frigider pentru cateva ore. Mi-au iesit 31 de bilute.

Desert trufe de ciocolata

Ingrediente

  • 100 g ciocolata amaruie (70% cacao) 250 g mascarpone 50 ml frisca lichida 40 g zahar pudra fulgi de ciocolata

Mod de preparare

  • Ciocolata se topeste intr-un vas, pe baie de aburi. Se lasa putin la racit, dupa care se amesteca (intr-un singur sens) cu zaharul pudra, frisca lichida si mascarpone. Compozitia rezultata se pune in frigider, pana se intareste (1-2 ore).Cu ajutorul unor manusi, se formeaza bilute, care se dau prin fulgi de ciocolata. Se introduc din nou in frigider pentru cateva ore. Mi-au iesit 31 de bilute.

Share