Deserturi

Desert fursecuri Milano

Untul se pastreza o ora la temperatura camerei, apoi se mixeaza pana devine spuma.Adaugam zaharul pudra si vanilia, apoi albusurile spuma si mixam pana se umfla si obtinem o crema pufoasa.Completam cu faina si praful de sare si omogenizam totul.Luam cu o lingurita din compozitia obtinuta si asezam gramajoare intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Pastram distanta intre gramajoare intrucat la coacere acestea se dilata si devin mai plate.Presaram deasupra bucatele de ciocolata si coacem fursecurile pentru 10 minute, in cuptorul incins la 200 grade.Scoatem fursecurile pe un gratar si le lasam la racit.Sunt extrem de gustoase! Aerate, fragede in interior si crocante la exterior.

Reteta am preluat-o de la Ruxy, fursecurile avand mare priza la prichindeii prezenti la intalnirea de la Paltinis ( Dragos nu se mai dezlipea de cutii si mi-a zis ca-s cele mai bune fursecuri :X :)) )

Desert fursecuri Milano

Ingrediente

  • 8 albusuri 400 gr faina 250 gr unt 500 gr zahar pudra vanilie un praf de sare bucati ciocolata menaj

Mod de preparare

  • Reteta am preluat-o de la Ruxy, fursecurile avand mare priza la prichindeii prezenti la intalnirea de la Paltinis ( Dragos nu se mai dezlipea de cutii si mi-a zis ca-s cele mai bune fursecuri :X :)) )

Share