Carne si fripturi

Cuscus cu piept de pui la cuptor

Pieptii de pui se condimenteaza cu sare si piper, se taie fasii si se prajesc in ulei de masline.Ungem foarte bine un vas de yena cu unt. Punem cuscusul nefiert, adaugam tarhon, sare si piper.Asezam fasiile de pui, peste care taiem feliute cateii de usturoi si adaugam doua cani de apa.Acoperim cu felii de rosii si cascaval dat pe razatoarea mare.Decoram cu cateva frunze de tarhon.Dam la cuptorul p

Cuscus cu piept de pui la cuptor

Ingrediente

  • 2 piepti de pui 300 gr cuscus 1 rosie tarhon verde sau uscat Piper sare unt ulei de masline 3 catei de usturoi cascaval

Mod de preparare

  • Pieptii de pui se condimenteaza cu sare si piper, se taie fasii si se prajesc in ulei de masline.Ungem foarte bine un vas de yena cu unt. Punem cuscusul nefiert, adaugam tarhon, sare si piper.Asezam fasiile de pui, peste care taiem feliute cateii de usturoi si adaugam doua cani de apa.Acoperim cu felii de rosii si cascaval dat pe razatoarea mare.Decoram cu cateva frunze de tarhon.Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aproximativ 30 minute pana ce casvalul sa topit si este rumenit putin.Pofta buna!

Share