Sezon

Cus-cus cu legume

Punem uleiul intr-un vas si apoi adaugam cus-cusul pe care il vom cali in ulei, cand devine sticlos punem canile de apa si sare si amestecam continuu pentru a nu se lipi.Separat calim legumele, iar cand sunt moi adaugam sucul de rosii, putina sare si lasam 10 munte la fiert, apoi le amestecam cu cus-cusul fiert. Daca mai necesita sare, adaugam in functie de gust.Se serveste cald.Pofta mare !

Este o reteta rapida si foarte buna. Am incercat mai multe feluri de cus-cus, dar cel de la Arnos e minunat.

Cus-cus cu legume

Ingrediente

  • 250 gr cus-cus Arnos 2 linguri ulei 3 cani apa o mana de ardei tocat cuburi 1 ceapa 2-3 ciuperci feliate sare suc de rosii

Mod de preparare

  • Este o reteta rapida si foarte buna. Am incercat mai multe feluri de cus-cus, dar cel de la Arnos e minunat.

Share