Vegana

Curry verde cu legume

“Daca stau sa ma gandesc, pot spune ca este felul meu preferat de mancare dintotdeauna. In primul rand pentru gustul sau extraordinar, iar in al doilea, pentru rapiditatea si simplitatea de preparare. Legume prajite
al dente, pasta de curry verde, smantana de nuca de cocos si sos de soia, impreuna pot compune o cina speciala si sanatoasa.” – Chef Daniel Wendorf

Tai julienne legumele.. Incingi putin ulei de susan intr-o tigaie, preferabil intr-un wok, si gatesti
al dente morcovii si telina.. Adaugi laptele de cocos si lasi compozitia sa dea in clocot, moment in care adaugi prazul, iar apoi imbogatesti gustul cu pasta de curry si sosul de soia, in functie de cat de sarat preferi sa fie preparatul.. La final, presari deasupra caju-ul prajit.

Curry verde cu legume


Portii

4

portii


Timp preparare

15

minute


Timp gatire

15

minute

Ingrediente

  • 400 gr praz

  • 400 gr morcov

  • 400 gr telina

  • dupa gust pasta de curry verde

  • dupa gust ulei de susan

  • dupa gust sos de soia

  • 400 ml lapte de cocos

  • 50 gr caju prajit

Mod de preparare

  • Tai julienne legumele.
  • Incingi putin ulei de susan intr-o tigaie, preferabil intr-un wok, si gatesti
    al dente morcovii si telina.
  • Adaugi laptele de cocos si lasi compozitia sa dea in clocot, moment in care adaugi prazul, iar apoi imbogatesti gustul cu pasta de curry si sosul de soia, in functie de cat de sarat preferi sa fie preparatul.
  • La final, presari deasupra caju-ul prajit.

Share