Deserturi

Crostoli cu cacao si nutella

Eu am pornit de la reteta Laurei Adamache de crostoli pe care am modificat-o, adaugand cacao si desigur, nutella.Puneti frisca lichida intr-un vas, adaugati treptat faina si apoi cacaua…aici aveti grija daca vi se pare ca se mai cere faina, mai adaugati cacao, omogenizati aluatul.Presarati putina faina pe suprafata de intins, impartiti aluatul in doua bucati.Intindeti fiecare bucata subtire si decupati formele, pe care le crestati usor.Prajiti in ulei incins gogosile si scoateti-le pe un servet absorbant.Cand s-au racit, umpleti-le doua cate doua cu nutella si pudrati-le din belsug!

Cred ca sunt in perioada de ciocolata :))))…atat de mult o iubesc, incat as pune-o in orice reteta :))) dar desigur, asta nu se poate:)))….si totusi…de gogosi cu ciocolata ati mai auzit…un deliciu!Ca la bucatarasi acasa!

Crostoli cu cacao si nutella

Ingrediente

  • 240 gr. faina 200 ml frisca lichida indulcita 20 sau 25 gr. cacao vanilia coaja rasa portocala nutella( cateva linguri) ulei pentru prajit zahar pudra pentru pudrat

Mod de preparare

  • Cred ca sunt in perioada de ciocolata :))))…atat de mult o iubesc, incat as pune-o in orice reteta :))) dar desigur, asta nu se poate:)))….si totusi…de gogosi cu ciocolata ati mai auzit…un deliciu!Ca la bucatarasi acasa!

Share