Diverse

Crispy Strips

Amestecam bine laptele cu ouale. Punem faina si omogenizam cu ajutorul unui tel.Punem toate celelalte ingrediente (condimentele si cele doua tipuri de sosuri).Spalam si taiem pieptul de pui fasii lungi. Il amestecam cu sosul obtinut. Aici este momentul in care ar cam trebui sa lasi carnea la marinat peste noapte. Eu ti-am zis, nu am avut atata rabdare.Punem si putin ardei iute tocat daca vrem sa obtinem crispy strips cu gust picant.Separat, amestecam fulgii de porumb maruntiti si pesmetul. Puneti cate o mana de fulgi de porumb si 2-3 lunguri de pesmet si mai adaugati pe parcurs, pentru ca datorita sosului, fulgii se vor umezi si nu se vor lipi de carne daca puneti mult dintr-odata.Scoatem cate o bucata de pui si o tavalim prin fulgii de porumb, apoi o punem direct in tigaia cu ulei incins. Scoatem carnea pe un servetel sa absoarba uleiul. Servim aceste deliciosenii cat de repede posibil!

Reteta o gasesti si pe blog: https://delightsbymeea.blogspot.com/2019/09/crispy-strips.html

Nu cred ca are rost sa te intreb daca ai auzit de crispy strips sau daca mananci fast food sau daca iti plac, pentru ca stiu ca deja salivezi. Nu exista om pe planeta care sa nu saliveze cand vede aceste fasii crocante din piept de pui. Are rost insa sa iti spun ca poti pregati si tu acasa crispy strips, cu acelasi gust, o, stai, scuze! Cu un gust de 10000000000 de ori mai bun! Si crede-ma, sun

Crispy Strips

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui (doar nu ne jucam!) 2 oua 250 ml lapte 200 g faina sare, piper, chilli, leustean, cimbru, usturoi pudra, ceapa pudra 1 lingurita mustar sos Teriyaki si Wok Sauce ardei iute tocat fulgi de porumb pesmet

Mod de preparare

  • Nu cred ca are rost sa te intreb daca ai auzit de crispy strips sau daca mananci fast food sau daca iti plac, pentru ca stiu ca deja salivezi. Nu exista om pe planeta care sa nu saliveze cand vede aceste fasii crocante din piept de pui. Are rost insa sa iti spun ca poti pregati si tu acasa crispy strips, cu acelasi gust, o, stai, scuze! Cu un gust de 10000000000 de ori mai bun! Si crede-ma, sunt modesta ha! Poti sa faci fasiile de pui super picante sau mai dulci, cum iti plac tie. Adevarul este ca reteta iese delicioasa daca lasi putin carnea la marinat. Si prin putin, ma refer peste noapte. Dar potoliti-va, cine crezi ca are atata rabdare? EU NU! Asa ca, iese super delicioasa reteta si daca sari peste acest pas. Daca esti mai rabdatoare, musai sa lasi carnea la marinat peste noapte (in sosul pe care il facem mai jos). Daca esti ca si mine insa, dupa ce condimentam carnea si facem sosul, o dam pe prajit direct, doar ne este foame, nu? Noi am servit fasiile de pui direct din tigaie in primele minute, apoi ne-am potolit si le-am servit alaturi de o portie sanatoasa de cartofi prajiti si sos picant! Te alaturi trupei noastre?

Share