Peste & Fructe de mare

Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

Crevetii ii prajim in ulei de palmier, la 180 timp de 3 dupa care ii scosatem pe prosop absorbant.Luam farfuria, rasturnam mamaliguta din forma, punem peste ea cate 2 linguri de mazare, asezam 4 bucati de creveti, taiem feliute de lamiesi le asezam peste crevete. Pentru d cor, adaugam cate jumatate de rosioara si frunze de patrunjel.Dam farfuria 3 la incalzit in cuptorul cu microunde inainte de servire.Pofta buna!

Din ciclul : Nimic nu se arunca…totul se transforma !Aseara, am pregatit la cina, mamaliguta cu branza, mi-a ramas putina si am pus-o in trei forme de minitarte. De la pranz, mi-a ramas mancare de mazare. Azi le-am folosit in combinatie cu peste si a iesit ceva foarte, foarte bun !

Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

Ingrediente

  • 12 bucati creveti pane congelati 8 linguri mancare de mazare 3 minitarte de mamaliguta 1 lamaie 2 rosii mici frunze de patrunjel

Mod de preparare

  • Din ciclul : Nimic nu se arunca…totul se transforma !Aseara, am pregatit la cina, mamaliguta cu branza, mi-a ramas putina si am pus-o in trei forme de minitarte. De la pranz, mi-a ramas mancare de mazare. Azi le-am folosit in combinatie cu peste si a iesit ceva foarte, foarte bun !

Share