Peste & Fructe de mare

Creveti la grill

Cu un cutit despicam crevetii (pe partea spatelui) apoi ii dam cu putina sare.Incingem o tigaie grill apoi asezam crevetii pe rand, cu partea miezului in jos timp de 2 minute apoi ii intoarcem pe cealalta parte inca 2 minute, nu trebuie sa-i uscam prea tare. Se scot pe un platou, avand grija sa nu-i punem unul peste altul ca sa ne fie mai usor cand punem peste ei margarina.Margarina si usturoiul pisat se pun pe baie de aburi pana aceasta se topeste. Se adauga ardeiul iute si sucul de lamaie. Amestecam bine si cu o lingura turnam peste creveti.

Cand e vorba de creveti, aceasta este reteta mea preferata.

Creveti la grill

Ingrediente

  • 1 kg creveti cu tot cu carapace 5-6 catei de usturoi 50 gr margarina sucul de la 1 lamaie 1 bucatica ardei iute uscat sare groasa

Mod de preparare

  • Cand e vorba de creveti, aceasta este reteta mea preferata.

Share