Romaneasca

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

O reteta delicioasa, care se prepara foarte repede si este de nerefuzat. Daca v-ati plictisit de banali crenvursti cu mustar, va ofer aceasta reteta rapida, destul de consistenta si nutritiva, fiind perfecta pentru o agapa cu prietenii sau o gustare rapida. Se prepara incredibil de simplu si este absolut fantastica fierbinte. Insa o puteti savura si rece, intrucat este absolut delicioasa si asa.

Crenvursti se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180°C. Acestia se vor desface si ii vom umple cu ajutorul unei lingurite, cu smantana.. Deasupra, adaugam cascavalul ras si pentru culoare si gust, putina crema gulas iute. Dam tava la cuptor din nou, pana se topeste cascavalul, cam 10-15 minute.

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval


Portii

6

portii


Timp preparare

22

minute


Timp gatire

22

minute

Ingrediente

  • 12 buc crenvursti

  • 100 gr smantana grasa

  • 80 gr cascaval

  • 2 lingurite crema gulas iute

Mod de preparare

  • Crenvursti se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180°C. Acestia se vor desface si ii vom umple cu ajutorul unei lingurite, cu smantana.
  • Deasupra, adaugam cascavalul ras si pentru culoare si gust, putina crema gulas iute. Dam tava la cuptor din nou, pana se topeste cascavalul, cam 10-15 minute.

Share