Aperitive / Garnituri

Crenvursti in aluat

o gustare simpla

Crenvurstii de taie pe mijloc insa nu de tot apoi in interiorul crestaturii se adauga jumatete de felie de cascaval. Foiaia de aluat se taie in fasii de 2 cm. Fasiile obtinute se ruleaza deasupra crenvustilor. Se incalzeste cuptorul la 180 grade iar apoi se introduc crenvurstii intr-o tava care in prealabil a fost unsa cu foarte putin ulei.Dupa 15-20 minute se inchide focul si se scot. Se pot s

Crenvursti in aluat


Portii

2

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 300 gr crenvursti pui

  • 3 felii de cascaval

  • jumatate de pachet de aluat de foietaj

  • 10 gr ulei

Mod de preparare

  • Crenvurstii de taie pe mijloc insa nu de tot apoi in interiorul crestaturii se adauga jumatete de felie de cascaval. Foiaia de aluat se taie in fasii de 2 cm. Fasiile obtinute se ruleaza deasupra crenvustilor. Se incalzeste cuptorul la 180 grade iar apoi se introduc crenvurstii intr-o tava care in prealabil a fost unsa cu foarte putin ulei.Dupa 15-20 minute se inchide focul si se scot. Se pot servi atat calzi cat si reci.

    Pofta buna

Share