Deserturi

Crema inghetata cu mango si portocale

Se pun la blender, bucatile de mango, 3 portocale cu tot cu coaja( bine spalate) si restul suc facut din 3 portocale.Adaugam caju apoi mierea aromele, extractul de portocal, cel de vanilie, untul topit usor la foc mic( maxim 40 grade).( tinem foarte putin pe foc cat sa se incalzeasca si dam deoparte, apoi amestecam pana se topeste).Compozitia se pune intr-un inel de tort asezat pe un platou. Dam la congelator pentru o ora si apoi tinem la frigider. Cand scoatem taiem felia( portia ) si punem repede inapoi la rece sa nu se topeasca… servim alaturi de felii de portocala sau mango. Are un gust de vis!

O crema inghetata delicioasa! Si mai …fara vina asa…

Crema inghetata cu mango si portocale

Ingrediente

  • 200 gr caju( inmuiat in apa doua ore si apoi scurs) 1 mango mare copt 3 portocale suc din 3 portocale 5 linguri de miere de salcam extract de vanilie 1/4 de lingurita extract de flori de portocal 10 picaturi 5 linguri de unt de cocos 5 linguri de unt de cacao

Mod de preparare

  • O crema inghetata delicioasa! Si mai …fara vina asa…

Share