Deserturi

Crema de vanilie cu dulceata de trandafir

Pregatim 6 sau 8 forme ramekin, le ungem bine cu unt si le asezam intr-o alta tava .Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile cu un vraf de cutit de sare pana devin pufoase si zaharul s-a dizolvat complet . Adaugam galbenusurile, extractul de vanilie si dulceata de trandafir . Mai mixam putin . Adaugam laptele si omogenizam.Turnam compozitia in vasele ramekin . Punem apa in tava in care am asezat vasele pana la jumatea lor si dam la cuptorul incins la 180 grade pana se rumensec frumos deasupra si sunt ferme la atingere.Lasam sa se raceasca si servim cu frisca . Pofta buna.

e buna rece

Nu stiu cum sa-i spun, a fost un experiment si am fost foarte incantata de rezultat .

Crema de vanilie cu dulceata de trandafir

Ingrediente

  • 6 oua 6 linguri zahar 1 lingurita extract de vanilie 2 linguri dulceata trandafir 750 ml lapte unt pt uns forme

Mod de preparare

  • Nu stiu cum sa-i spun, a fost un experiment si am fost foarte incantata de rezultat .

Share