Peste & Fructe de mare

Crap pe varza

Cureti pestele de solzi si intestine, il speli repede sub jet de apa rece, il crestezi din loc in loc si-l presari cu sare si piper.Varza o tai julien, o freci cu putina sare si o asezi intr-o tava unsa cu ulei, asezi deasupra pestele, acoperi cu folie de aluminiu si dai la cuptorul incalzit inainte, 15 minute.Dupa ce a trecut sfertul de ora adaugi sucul de rosii si foile de dafin si mai dai la cuptor pentru 10 minute, de data aceasta fara sa mai acoperi tava.Este o reteta foarte simpla, fara grasimi si usoara.

UN DELICIU…BAIETELUL MEU CEL MIC ADORA ACEST FEL DE MANCARE!

Crap pe varza

Ingrediente

  • 1 crap de 1 kg sau 2 carasi mai mari 1 varza mica 250 ml suc de rosii 2 foi de dafin sare piper ulei

Mod de preparare

  • UN DELICIU…BAIETELUL MEU CEL MIC ADORA ACEST FEL DE MANCARE!

Share