Peste & Fructe de mare

Crap pane

-spalam foarte bine bucatile de peste,le tamponam cu un servet din hartie pentru a absorbi toata apa-saram si piperam-batem oul cu putina sare, piper si faina,adaugam apa cat sa iasa un aluat foarte subtire-trecem bucatile de peste prin aluatul obtinut si le prajim in baie de ulei pe ambele parti.Servim cald.Pofta buna

Crap pane

Ingrediente

  • 4 bucati de crap 1 ou 1-2 lg faiana apa cat sa subtiem cat de mult aluatul sare si piper

Mod de preparare

  • -spalam foarte bine bucatile de peste,le tamponam cu un servet din hartie pentru a absorbi toata apa-saram si piperam-batem oul cu putina sare, piper si faina,adaugam apa cat sa iasa un aluat foarte subtire-trecem bucatile de peste prin aluatul obtinut si le prajim in baie de ulei pe ambele parti.Servim cald.Pofta buna

Share