Crap / Caras

Crap cu rosii la cuptor

Bucata de muschi de crap se spala, se sterge si se portioneaza. Se unge cu ulei si se presara cu putina sare, cu condimente si piper cu lamaie. Bucatile se pun in tava mare de aragaz  tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei.

Rosiile se spala, se sterg si li se scoate miezul care se poate folosi la alt preparat. Se taie apoi in cubulete si se amesteca cu 2 catei de ustu

Crap cu rosii la cuptor


Portii

2

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 500 g muschi de crap

  • 2 rosii

  • 6 catei mari de usturoi

  • condimente pentru peste

  • amestec de piper cu lamaie de la Kamis

  • sare

  • ulei

Mod de preparare

  • Bucata de muschi de crap se spala, se sterge si se portioneaza. Se unge cu ulei si se presara cu putina sare, cu condimente si piper cu lamaie. Bucatile se pun in tava mare de aragaz  tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei.

    Rosiile se spala, se sterg si li se scoate miezul care se poate folosi la alt preparat. Se taie apoi in cubulete si se amesteca cu 2 catei de usturoi tocati marunt, cu sare si piper. Se pun langa bucatile de peste.

    Se da tava la cuptor pana ce pestele e gata.

    Se servesc bucatile de peste cu cubulete de rosii deasupra si mujdei de usturoi facut din restul de 4 catei.

Share