Porc

Cotlete de porc cu legume la cuptor

Incingem cuptorul la 70°.Spalam carnea o punem in tava cu putin ulei de masline,condimentam carnea cu sare,piper si usturoi praf,crenguta de rozmarin,vinul si paharul de apa si dam la cuptor pentru 30 de minute,acoperit cu o folie de aluminiu.

Intre timp pregatim legumele:le curatam,le spalam si cartofii ii taiem in patru,morcovii rondele,ardeiul fasii circe 2 cm si faolea pastai o

Cotlete de porc cu legume la cuptor


Portii

5

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 5 cotlete de porc

  • 5 cartofi maricei

  • 4 morcovi

  • 1 ardei rosu

  • 500g fasole verde(pastai)

  • ulie de masline

  • 1 crencuta de rozmarin

  • 1/2 pahar vin alb

  • 1 pahar de apa

  • sare

  • piper

  • usturoi praf

  • boia de ardei dulce

Mod de preparare

  • Incingem cuptorul la 70°.Spalam carnea o punem in tava cu putin ulei de masline,condimentam carnea cu sare,piper si usturoi praf,crenguta de rozmarin,vinul si paharul de apa si dam la cuptor pentru 30 de minute,acoperit cu o folie de aluminiu.

    Intre timp pregatim legumele:le curatam,le spalam si cartofii ii taiem in patru,morcovii rondele,ardeiul fasii circe 2 cm si faolea pastai o rupem in doua.

    Dupa 30 de minute punem si legumele si mai dam la cuptor inca 20-30 de minute.

    Fasolea pastai,pentru ca nu mai incapea in tava,am fiert-o in apa si sare si am condimentat-o cu putin ulei de masline si cateva picaturi de zeama de lamaie.

    Cand e gata,lasati 10 minute inainte sa serviti.

    Pofta buna!!!

Share