Porc

Cotlet de porc la cuptor

Carnea se feliaza in felii de 1 cm- 1,5 cm.Se condimenteaza pe ambele parti.Intr-o tava unsa cu putin ulei se aseaza feliile.Printre ele se pun cateii de usturoi.Se mai picura putin ulei peste, o cana de vin si sa da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana ce este gata.

Se poate servi cu ce garnitura doriti.

Cotlet de porc la cuptor


Portii

6

portii


Timp preparare

16

minute


Timp gatire

16

minute

Ingrediente

  • 1 bucata cotlet porc cca 1 Kg

  • condimente: sare, piper, boia dulce, boia iute,seminte de chimen, cimbru,piper boabe,

  • 3-4 lg ulei

  • usturoi 4-5 bucati

  • 1 pahar vin alb

Mod de preparare

  • Carnea se feliaza in felii de 1 cm- 1,5 cm.Se condimenteaza pe ambele parti.Intr-o tava unsa cu putin ulei se aseaza feliile.Printre ele se pun cateii de usturoi.Se mai picura putin ulei peste, o cana de vin si sa da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana ce este gata.

    Se poate servi cu ce garnitura doriti.

Share