Carne si fripturi

Cotlet de porc in sos barbecue – Philips Multicooker

Taie cotletul de porc cubulete.Conecteaza aparatul Philips Multicooker la sursa de curent.Selecteaza din MENIU programul FRY.Pune uleiul in vasul aparatului, dupa 2 minute adauga carnea amestecata cu sosul de soia.Lasa 10 minute, invarte bucatile si pe cealalta parte si mai lasa 10 minute.Opreste programul si selecteaza din nou din MENIU programul STEW.Intr-un bol amesteca sucul de rosii cu sosul Worcestershire, sucul de portocale, mustarul, mierea, vinul, boiaua de ardei, omogenizeaza si toarna totul peste carne.Inchide capacul si lasa la fiert pana ce carnea e bine patrunsa si sosul capata consistenta. Eu am mai lasat cam 25 minute, voi verificati scotand un cub de carne si verificand daca e bine preparat.Spre final adauga usturoiul bine pisat si potriveste gustul de sare si piper.Serviti cu piure de cartofi cu unt si smantana sau cu mamaliguta, orez, paste, ce vreti voi…

Un deliciu!!!! inspirat de la Bucataresele Vesele. Daca nu stiti ce inseamna cuvantul DELICIOS, testati reteta asta 😛 Nu trebuie neaparat sa ai Philips Multicooker pentru a o putea prepara, e suficient un vas de tuci sau de ceramica, urmezi pasii si va iesi la fel de bun. Sosul face toti banii 😛

Cotlet de porc in sos barbecue – Philips Multicooker

Ingrediente

  • 800 gr cotlet porc3 catei usturoi100 ml suc de portocale150 ml suc rosii2 linguri miereo lingura otet balsamic2 linguri sos soiao lingura sos Worcestershire2 linguri vino lingura mustaro lingurita boia de ardei iutesarepiper3 linguri ulei

Mod de preparare

  • Un deliciu!!!! inspirat de la Bucataresele Vesele. Daca nu stiti ce inseamna cuvantul DELICIOS, testati reteta asta 😛 Nu trebuie neaparat sa ai Philips Multicooker pentru a o putea prepara, e suficient un vas de tuci sau de ceramica, urmezi pasii si va iesi la fel de bun. Sosul face toti banii 😛

Share