Party

Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjel

Culoare si gust!!

Se fierb spaghetele in apa cu sare, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece, apoi se asaza sub forma de cuiburi, in forme de briose, unse cu ulei de masline, forme de preferat din silicon. Legumele se fierb 5 minute in apa cu sare, apoi se scurg bine.. Carnea se rumeneste in 100 ml de ulei incins, condimentata si aromata dupa gust. In fiecare forma unsa cu ulei am asezat spaghetele rasucite c

Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjel


Portii

6

portii


Timp preparare

32

minute


Timp gatire

32

minute

Ingrediente

  • 300 gr paste spaghete

  • 200 gr mix de legume congelate

  • 150 gr carne tocata de curcan

  • 150 ml ulei

  • 6 buc ou de prepelita

  • 1 lingurita amestec de legume uscate

  • 1 lingurita mix de condimente

  • dupa gust sare

  • 3 catei usturoi

  • 1 legatura patrunjel proaspat

  • 30 ml ulei de masline aromat cu busuioc

Mod de preparare

  • Se fierb spaghetele in apa cu sare, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece, apoi se asaza sub forma de cuiburi, in forme de briose, unse cu ulei de masline, forme de preferat din silicon. Legumele se fierb 5 minute in apa cu sare, apoi se scurg bine.
  • Carnea se rumeneste in 100 ml de ulei incins, condimentata si aromata dupa gust. In fiecare forma unsa cu ulei am asezat spaghetele rasucite cu ajutorul unei furculite, punem cate o lingura de legume fierte, apoi, deasupra, cate o lingura de carne tocata rumenita si legam totul intre ele cu cate un ou delicios de prepelita. Dam circa 15 minute la cuptor si apoi lasam sa se raceasca bine.
  • Pregatim sosul delicios din patrunjel, dand la blender patrunjelul spalat, scurs si taiat fin, impreuna cu cei 3 catei de usturoi, cu o lingura de ulei de masline cu aroma de busuioc, pana ce obtinem o pasta legata, foarte delicioasa, care se asaza pe platoul unde scoatem cu grija fiecare cosulet din forma.

Share