Deserturi

Cosulete cu cirese si crema de branza

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat in frigider. Se intinde pe planseta de lucru presarata cu faina, se taie cu rola de prajituri sau cutitul in dreptunghiuri, apoi se aseaza in forme de briose. Se pastreaza cca. 6 dreptunghiuri pentru a se putea obtine tortitele cosuletelor.Branza de vaci se amesteca energic cu cele doua oua, zaharul brun, pana ce se omogenizeaza.Crema de branza se aseaza in cuburile formate din foietaj.Ciresele se dezoseaza si se aseaza peste crema de branza.Cuiburile se acopera cu tortite, se ung cu galbenus de ou, se presara putin zahar brun si se asezoneaza cu condimente pentru prajituri de la Kotany.Cosuletele se dau la copt in cuptorul preincins cca. 40 de minute la 200 grade. Simplu aromat si gustos.Spor si pofta buna!

Noroc cu provocarile, asa mai postez si eu ceva retete 😀 Glumesc 😉 In ultimele doua luni, au fost evenimente mai putin placute, darrr mi-am revenit 😉 Panacris sau daca vreti Duracell si-a schimbat acumulatoriii 😉 Spor si pofta buna;) P.S. Am fost apostrofata de Zmeisorii ca nu prea :D, le-am mai facut mancare de vreo saptamana, asa ca m-am pus la treabaaa 😉

Cosulete cu cirese si crema de branza

Ingrediente

  • Aluat de foietaj cca. 500 g, Cirese cca. 300 g, Branza de vaci dulce cca. 300 g, Oua 2 bucati, Zahar brun 50 g, Condimente Kotany pentru prajituri si deserturi (scortisoara, nucsoara, cuisoare )

Mod de preparare

  • Noroc cu provocarile, asa mai postez si eu ceva retete 😀 Glumesc 😉 In ultimele doua luni, au fost evenimente mai putin placute, darrr mi-am revenit 😉 Panacris sau daca vreti Duracell si-a schimbat acumulatoriii 😉 Spor si pofta buna;) P.S. Am fost apostrofata de Zmeisorii ca nu prea :D, le-am mai facut mancare de vreo saptamana, asa ca m-am pus la treabaaa 😉

Share