Deserturi

Cornuri pufoase

Am omogenizat faina cu drojdia, sarea,coaja de lamaie si mierea apoi am adaugat laptele caldut amestecat cu untul. Se lasa la crecut 20 min. Intre timp se omogenizeaza faina cu untul.Dupa ce a crescut alauatul se imparte in 3 ; fiecare bila se intinde se unge cu untul se impacheteaza si se lasa la rece 30 min. Aceasta operatiune se repeta de 3 ori.Aluatul se intinde in forma de cerc si se taie tri

Cornuri pufoase

Ingrediente

  • 500 g faina250 ml lapte2 linguri miere1 praf de sarecoaja de lamaie25 g unt1 pliculet drojdie uscata250 g unt +1 lingura fainacuburi de ciocolata1 ou

Mod de preparare

  • Am omogenizat faina cu drojdia, sarea,coaja de lamaie si mierea apoi am adaugat laptele caldut amestecat cu untul. Se lasa la crecut 20 min. Intre timp se omogenizeaza faina cu untul.Dupa ce a crescut alauatul se imparte in 3 ; fiecare bila se intinde se unge cu untul se impacheteaza si se lasa la rece 30 min. Aceasta operatiune se repeta de 3 ori.Aluatul se intinde in forma de cerc si se taie triunghiuri (8) se pune cubul de ciocolata si se ruleaza de la baza la varf. Se ung cu galabenus si se coc la foc mediu.

Share