Deserturi

Cornuri infoiate

Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat potrivit de tare care se va lasa la crescut,la temperatura camerei, pana ce-si dubleaza volumul -dupa ce a crescut se intinde o foaie de 0,5 cm grosime,se intinde uniform un strat de margarina (250g) se impatureste de mai multe ori si se da la rece -se intinde din nou in foaie subtirica, se formeaza cornurile,se lasa la temperatura camerei ca

Cornuri infoiate

Ingrediente

  • 2 oua 1 cana apa calda 1 lg sare 2 lg zahar 1 cub mic de drojdie 2 plicuri zahar vanilat coaja rasa de lamaie faina cat cuprinde 1 pachet de margarina pentru uns foaia

Mod de preparare

  • Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat potrivit de tare care se va lasa la crescut,la temperatura camerei, pana ce-si dubleaza volumul -dupa ce a crescut se intinde o foaie de 0,5 cm grosime,se intinde uniform un strat de margarina (250g) se impatureste de mai multe ori si se da la rece -se intinde din nou in foaie subtirica, se formeaza cornurile,se lasa la temperatura camerei cam 15 min,se ung cu ou si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos -se servesc alaturi de un pahar de lapte sau iaurt (parerea mea)!

Share