Deserturi

Cornulete fragede cu gem

Punem ingredientele intr-un bol mare, le amestecam bine. Daca simtim nevoia mai putem adauga faina.Impartim aluatul fraged in 4 portii, luam prima bucata si intindem. Luam un pahar si taiem cercuri din aluat. Umplam cercurile cu gem si le intindem in doua.Asezam cornuletele intr-o tava, nu trebuie sa ungem tava, si le introducem in cuptor pana se rumenesc bine.Trecem cornuletele prin zahar pudra.

Cornulete fragede cu gem

Ingrediente

  • 1 cana apa 1 cana ulei 1 cana untura topita 4 cani faina sare 10 linguri gem zahar pudra

Mod de preparare

  • Punem ingredientele intr-un bol mare, le amestecam bine. Daca simtim nevoia mai putem adauga faina.Impartim aluatul fraged in 4 portii, luam prima bucata si intindem. Luam un pahar si taiem cercuri din aluat. Umplam cercurile cu gem si le intindem in doua.Asezam cornuletele intr-o tava, nu trebuie sa ungem tava, si le introducem in cuptor pana se rumenesc bine.Trecem cornuletele prin zahar pudra.

    Umplutura poate varia, nuca macinata, rahat

Share