Dulciuri

Cornulele cu magiun

  1. Dizolvam drojdia in laptele caldut
  2. Amestecam ouale cu zaharul, zaharul vanilat, uleiul, mierea si laptele
  3. Intr-un bol punem faina si turman compozitia de mai sus
  4. Framantam aluatul aproximativ 15 minute
  5. Lasam 60 de minute la dospit
  6. Intindem aluatul si taiem triungiuri de cca 20cm, punem magiunul si rulam 
  7. Cornulele cu magiun


    Timp preparare

    16

    minute


    Timp gatire

    16

    minute

    Ingrediente

    • un cub de drojdie

    • 500g faina

    • 2 oua

    • 50g zahar

    • 100ml lapte

    • 75ml ulei

    • 1 lingura de miere

    • 2 plicuri de zahar vanilat

    • magiun

    Mod de preparare

      1. Dizolvam drojdia in laptele caldut
      2. Amestecam ouale cu zaharul, zaharul vanilat, uleiul, mierea si laptele
      3. Intr-un bol punem faina si turman compozitia de mai sus
      4. Framantam aluatul aproximativ 15 minute
      5. Lasam 60 de minute la dospit
      6. Intindem aluatul si taiem triungiuri de cca 20cm, punem magiunul si rulam 
      7. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu putin ou amestecat cu apa
      8. Le scoatem cand se rumenesc

    Share