Carne si fripturi

Cordon Bleu

Taiem pieptul de pui in jumate si apoi il desfacem intr-o foaie pe care o batem usor intre folie de plastiuc cu grija sa nu rupem. Ideea e sa iasa o felie subtire de carne. O condimentam cu sare, piper alb macinat si putin praf de usturoi.Pe fiecare felie aranjam cate 2 felii subtiri de cascaval, apoi cate o felie de sunca si mai punem iar cate o felie-doua de cascaval. Rulam cu mare grija si inch

Cordon Bleu

Ingrediente

  • 1 piept de pui 8 felii cascaval 2 felii sunca praga sare, piper, praf de usturoi 1 ou faina, pesmet, ulei pentru prajit

Mod de preparare

  • Taiem pieptul de pui in jumate si apoi il desfacem intr-o foaie pe care o batem usor intre folie de plastiuc cu grija sa nu rupem. Ideea e sa iasa o felie subtire de carne. O condimentam cu sare, piper alb macinat si putin praf de usturoi.Pe fiecare felie aranjam cate 2 felii subtiri de cascaval, apoi cate o felie de sunca si mai punem iar cate o felie-doua de cascaval. Rulam cu mare grija si inchidem rulada cu ajutorul scobitorilor. Batem un ou cu furculita. Trecem ruladele prin faina amestecata cu sare, piper si usturoi, apoi prin ou si la final le imbracam bine in pesmet. Le prajim la foc mediu cu grij pe toate partile. Le scoatem pe un servet absorbant si il taiem in bucati potrivite dupa preferinta.Se servesc cu garnitura dupa preferinta- eu am facut orez cu mazare si carnati.

Share