Pui

Cordon bleu

Pieptul de pui il curatam de pielita si il taiem felii ca de snitel, il batem putin cu un ciocan de bucatarie pentru a nu fi groase ( mie mi-au iesit 6 fileuri de pui). Peste fiecare fileu punem cate o felie de cascaval si deasupra cascavalului cate o felie de sunca. Rulam fiecare fileu de pui il saram si piperam si le dam la frigider pentru o jumatate de ora.

Dupa ce am scos rulourile

Cordon bleu


Portii

3

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • un piept de pui

  • felii subtiri de sunca ( ideal ar fi afumata)

  • felii de cascaval ( eu am pus afumat)

  • sare

  • piper

  • 2 oua mai mici

  • faina

  • pesmet

Mod de preparare

  • Pieptul de pui il curatam de pielita si il taiem felii ca de snitel, il batem putin cu un ciocan de bucatarie pentru a nu fi groase ( mie mi-au iesit 6 fileuri de pui). Peste fiecare fileu punem cate o felie de cascaval si deasupra cascavalului cate o felie de sunca. Rulam fiecare fileu de pui il saram si piperam si le dam la frigider pentru o jumatate de ora.

    Dupa ce am scos rulourile de la frigider, le-am trecut prin faina alba de grau amestecata cu putina sare, apoi prin ouale batute si la final le-am trecut prin pesmet.

    Rulourile le prajim in ulei incins la foc mediu pana se rumenesc pe ambele parti. Este foarte bun alaturi de garnitura preferata si o salata. 

    Pofta buna!

Share