Pui

Copanele de pui cu vin la cuptor

Copanele se  curata,se spala,si se cresteaza foarte bine,Preparam un amestec cu care vom freca fiecare bucata de pui.Amestecul se prepara din: condimente granulate,sare,piper,cimbru si rozmarin.

In crestaturile facute la copanele,punem niste bucati de usturoi,apoi frecam fiecare bucata de pui cu amestecul de condimente.

Ungem o tava cu ulei,asezam copanele una langa al

Copanele de pui cu vin la cuptor


Timp preparare

20

minute


Timp gatire

20

minute

Ingrediente

  • 10 copanele

  • 8 catei usturoi

  • sare

  • piper

  • condimente granulate

  • rozamarin

  • cimbru

  • 500 ml vin alb

  • 1 cescuta ulei

Mod de preparare

  • Copanele se  curata,se spala,si se cresteaza foarte bine,Preparam un amestec cu care vom freca fiecare bucata de pui.Amestecul se prepara din: condimente granulate,sare,piper,cimbru si rozmarin.

    In crestaturile facute la copanele,punem niste bucati de usturoi,apoi frecam fiecare bucata de pui cu amestecul de condimente.

    Ungem o tava cu ulei,asezam copanele una langa alta si se dau la cuptorul preincins la 170 grade,10-15 minute pe fiecare parte.ca sa se rumeneasca frumos.Dupa 30 minute adaugam vinul,si mai lasam 35-40 minute.Pofta buna!

     

Share