Diverse

Coltunasi cu feta in sos de smantana si usturoi

Un aperitiv foarte interesant si-n acelasi timp, tare gustos…

Le umplem cu 150 gr de branza si le pliem parte peste parte. Lipim bine marginile, ii fierbem si apoi ii scurgem si ii asezam in tava unsa cu unt. Turnam si sosul deasupra, apoi mai presaram branza si radem cascaval si dam la cuptor, pana se rumeneste aperitivul nostru.. Sosul: Se amesteca toate ingredientele (300 gr de smantana, 3 linguri de ulei de masline, 100 ml de apa, 3 catei de usturoi zdro

Coltunasi cu feta in sos de smantana si usturoi


Portii

10

portii


Timp preparare

25

minute


Timp gatire

25

minute

Ingrediente

  • 250 gr faina

  • 1 buc ou

  • 6 linguri ulei de masline

  • 350 ml apa

  • 400 gr branza Feta

  • 300 gr smantana

  • 3 catei usturoi

  • 60 gr cascaval

  • dupa gust sare

  • dupa gust piper

  • 10 gr unt

Mod de preparare

  • Le umplem cu 150 gr de branza si le pliem parte peste parte. Lipim bine marginile, ii fierbem si apoi ii scurgem si ii asezam in tava unsa cu unt. Turnam si sosul deasupra, apoi mai presaram branza si radem cascaval si dam la cuptor, pana se rumeneste aperitivul nostru.
  • Sosul: Se amesteca toate ingredientele (300 gr de smantana, 3 linguri de ulei de masline, 100 ml de apa, 3 catei de usturoi zdrobit, 250 gr de branza si 60 gr de cascaval ras) si se potrivesc cu sare si cu piper dupa gust.
  • Facem un aluat bun din 250 gr de faina, un ou, 3 linguri de ulei de masline, 250 ml de apa si un praf de sare si pe masa infainata rupem bucatele. Formam cerculete cu mana; e usor si nu avem nevoie de sucitor.

Share