Deserturi

Coffechoco Muffins

Se incalzeste cuptorul la 180 C.Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si se mixeaza.Se incoporeaza apoi liciorul.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt, sarea si scortisoara apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.Se pune cate 1 lingura plina de compozitie in fiecare forma.Se imparte ciocolata la cele 12 briose apoi se acopera cu restul de aluat..Se dau briosele la c

Coffechoco Muffins

Ingrediente

  • 100 gr unt, la temperatura camerei 100 gr zahar 3 oua 100 ml lichior crema Tiramisu 200 gr faina 1 lingurita praf de copt un praf de sare 1 lingurita scortisoara macinata 100 gr ciocolata cu crema caramel si cafea

Mod de preparare

  • Se incalzeste cuptorul la 180 C.Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si se mixeaza.Se incoporeaza apoi liciorul.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt, sarea si scortisoara apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.Se pune cate 1 lingura plina de compozitie in fiecare forma.Se imparte ciocolata la cele 12 briose apoi se acopera cu restul de aluat..Se dau briosele la copt 20-30 minute.

Share