Carne si fripturi

Clatite cu piept de pui si ciuperci

Se pregatesc clatitele dupa reteta obisnuita.Se fac cat mai subtiri.Pieptul de pui il taiem cubulete,il condimentam si-l punem sa se prajeasca cu putin ulei sau unt.Ciupercile le curatam si le taiem felii.Taiem si ceapa.Le punem si acestea sa se prajeasca separat intr-o cratita.Sunt gata cand lichidul lasat a scazut de tot si s-au prajit putin.Amestecam pieptul de pui prajit cu ciupercile.Diluam faina cu laptele,adaugam smantana,nucsoara si punem amestecul peste carne si ciuperci.Punem si verdeata.Lasam putin sa prinda consistenta,apoi luam vasul de pe foc.Punem umplutura pe clatite,insa cu cat mai putin sos.Le impachetam ca si sarmalutele si le asezam intr-o tava in care am pus bucatele de unt.Deasupra punem sosul ramas,razuim cascaval,punem smantana si punem tava la cuptor pana cand se topeste cascavalul.Se servesc calde.

Va asigur ca sunt delicioase.Pozele nu au iesit prea frumoase,eram obosita si aveam o caldura in casa dupa ce am pornit cuptorul ca mi se scurgea si mintea.

Clatite cu piept de pui si ciuperci

Ingrediente

  • Pentru clatite( nu am scris cantitati,sunt in functie de cate doriti sa faceti): Lapte batut Lapte 2 oua Sare Faina Ulei Pentru umplutura: Un piept de pui 400 gr ciuperci champignion Ceapa verde Ulei O lingura faina 250 ml lapte 200 ml smantana Verdeata Unt Sare,piper,nucsoara Cascaval razuit si smantana deasupra

Mod de preparare

  • Va asigur ca sunt delicioase.Pozele nu au iesit prea frumoase,eram obosita si aveam o caldura in casa dupa ce am pornit cuptorul ca mi se scurgea si mintea.

Share