Deserturi

Clatite cu dulceata

Amestecam faina cernuta cu cele doua oua si adaugam treptat laptele si apa minerala pana cand compozitia are consisenta unei smantani mai subtiri. Strecuram compozitia si adaugam otetul si sarea. Prajim foile de clatite pe ambele parti (tigaie teflonata, unsa cu ulei) si ungem foile cu dulceata. ( eu, am ales dulceata de zmeura).

Clatite cu dulceata

Ingrediente

  • 500 gr. faina 2 oua 400 ml lapte apa minerala sare 1 lingura otet

Mod de preparare

  • Amestecam faina cernuta cu cele doua oua si adaugam treptat laptele si apa minerala pana cand compozitia are consisenta unei smantani mai subtiri. Strecuram compozitia si adaugam otetul si sarea. Prajim foile de clatite pe ambele parti (tigaie teflonata, unsa cu ulei) si ungem foile cu dulceata. ( eu, am ales dulceata de zmeura).

Share