Aperitive / Garnituri

Clatite aperitiv cu cascaval si crema de branza proaspata

Se bat ouale spuma,se adauga sarea,apoi iaurtul de baut,apoi faina . Se omogenizeaza bine cu mixerul pana compozitia devine ca o smantana groasa .Se unge o tigaie cu ulei 1-2 picaturi,se incinge bine tigaia,apoi se adauga cate un polonic din compozitia de clatite …Se rumenesc usor,apoi se intorc,pe partea cealalta si se mai rumenesc putin….si tot asa pana pregatim toate foile.Clatitele se rumenesc foarte repede,asa ca trebuie sa avem grija sa nu se arda.Ungem foile de clatite cu crema de branza si cascaval dat pe razatoare.

12 clatite

Clatite aperitiv cu cascaval si crema de branza proaspata

Ingrediente

  • 4 oua 400 ml iaurt de baut 300 g faina sare 100 g cascaval 1 cutiuta de branza proaspata cu smantana

Mod de preparare

  • 12 clatite

Share