Deserturi

Clafoutis cu struguri albi strugurei rosii

Se bat ouale la viteza mare a mixerului cu sarea,zaharul si zaharul vanilat.Reducem viteza, adaugam laptele, apoi faina mixand in continuu si obtinem un aluat lichid, ca de clatite.Ungem o forma termorezistenta cu margarina, asezam in forma cateva fructe, turnam amestecul si presaram si restul fructelor peste amestec.Dam forma la cuptorul peincalzit la 180 grade pentru 45 minute, pana cand desertul se rumeneste frumos.Scoatem forma din cuptor, pudram desertul cu zahar pudra, lasam sa se raceasca complet, portionam si servim.Pofta buna!

reteta acestei bunatati am preluat-o de la Timea. Multumesc, fata draga! >:d

Clafoutis cu struguri albi strugurei rosii

Ingrediente

  • 3 oua 1 praf de sare 1 plic zahar vanilat 4 linguri de zahar tos 250 ml lapte rece 8 linguri de faina alba proaspat cernuta 1 ciorchine strugure alb de masa 1 bol mic cu strugurei rosii proaspat culesi 1 lingura de margarina rama pentru uns forma 2 linguri zahar pudra pentru decorat desertul

Mod de preparare

  • reteta acestei bunatati am preluat-o de la Timea. Multumesc, fata draga! >:d

Share