Aperitive / Garnituri

Ciupercute cu branza la cuptor

Ciupercile se curata,se spala si se lasa la uscat sau se sterg de apa si se rup cu grija piciorusele.Branza se da pe razatoare si se amesteca cu piciorusele tocate.

Cu acest amestec se umplu ciupercutele,se presara piper macinat si se pun in tava unsa cu ulei.

Se dau la cuptorul incins dinainte cam 30 de minute.Sant delicioase.

Ciupercute cu branza la cuptor


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • ciuperci champignion (proaspete nu din coserva)

  • branza telemea sau cascaval

  • ulei

  • piper macinat

Mod de preparare

  • Ciupercile se curata,se spala si se lasa la uscat sau se sterg de apa si se rup cu grija piciorusele.Branza se da pe razatoare si se amesteca cu piciorusele tocate.

    Cu acest amestec se umplu ciupercutele,se presara piper macinat si se pun in tava unsa cu ulei.

    Se dau la cuptorul incins dinainte cam 30 de minute.Sant delicioase.

Share