Aperitive / Garnituri

Ciuperci umplute pane

Vazusem reteta pe Euforia Tv,dar apoi cand am vazut-o si la Corina,m-am decis s-o incerc si bine am facut.Sunt delicioase.

N-am precizat cantitati,acestea fiind infunctie de cate dorim sa facem.Nu pot fi prea multe pentru ca nu se pot pastra prea mult timp.

Se rupe codita ciupercilor,pentru a face loc umpluturii.Se spala si se scurg bine de apa.Se umplu ciupercile cu pate de ficat.

Intr-un vas se amesteca faina cu putina sare si piper.Ouale se bat cu putina sare.

Se tavalesc ciupercile prin

Ciuperci umplute pane


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  • ciuperci champignion mai mici

  • pate de ficat de pui

  • 2 oua

  • pesmet

  • faina

  • ulei

  • hrean

  • smantana

  • marar

  • sare,piper

Mod de preparare

  • N-am precizat cantitati,acestea fiind infunctie de cate dorim sa facem.Nu pot fi prea multe pentru ca nu se pot pastra prea mult timp.

    Se rupe codita ciupercilor,pentru a face loc umpluturii.Se spala si se scurg bine de apa.Se umplu ciupercile cu pate de ficat.

    Intr-un vas se amesteca faina cu putina sare si piper.Ouale se bat cu putina sare.

    Se tavalesc ciupercile prin faina,apoi prin ou,pesmet si iar prin ou.Se prajesc in ulei incins.Se scot pe o hartie absorbanta pentru a inlatura surplusul de ulei.

    Se face un sos de hrean razuit cu smantana ,marar si putin piper.

    Absolut delicioase.

Share