Party

Ciuperci umplute cu compozitie de carnati si cascaval

Ciupercute umplute cu carnati aromati si cascaval.

Se curata ciupercile si li se indeparteaza coditele. Se toaca marunt coditele de la ciuperci. Se scoate compozitia din carnat, se amesteca cu patrunjel verde tocat fin si coditele de la ciuperci si se condimenteaza.. Se da cascavalul pe razatoare. Jumatate din cascaval se amesteca cu compozitia de carnat. Se taie rosiile in jumatati si li se inlatura semintele. Se pune compozitie in fiecare ciuper

Ciuperci umplute cu compozitie de carnati si cascaval


Portii

3

portii


Timp preparare

20

minute


Timp gatire

20

minute

Ingrediente

  • 6 buc ciuperci Champignon

  • 300 gr carnat proaspat

  • 150 gr cascaval

  • 3 buc rosie

  • 3 crengute de patrunjel proaspat

  • 1 varf de cutit sare

  • 1 varf de cutit piper

Mod de preparare

  • Se curata ciupercile si li se indeparteaza coditele. Se toaca marunt coditele de la ciuperci. Se scoate compozitia din carnat, se amesteca cu patrunjel verde tocat fin si coditele de la ciuperci si se condimenteaza.
  • Se da cascavalul pe razatoare. Jumatate din cascaval se amesteca cu compozitia de carnat. Se taie rosiile in jumatati si li se inlatura semintele. Se pune compozitie in fiecare ciuperca, se presara cascaval deasupra si se pune capac din bucatele de rosie. Se dau la cuptor circa 30 de minute.

Share